Presidenten har ordet

President Robert Bodin
Gemenskap, Frihet & Vänskap sedan 1970 – Harley-Davidson Club Sweden

Tusen, tusen och återigen tusen tack till dig som kom till FH-DCE Super Rally® på Öland. Tack för att Ni bidrog till en fantastisk upplevelse.

Och om det inte hade varit för alla duktiga volontärer som jobbade under Rallyt så hade det aldrig fungerat. Som Ni slet och jobbade för att alla våra gäster från hela Europa skulle få en fin vistelse. Som jag också sa på scenen i fredags;

“This Super Rally would never have worked without you!”

Tusen tack igen alla!

Åh så bra det blev då! Jag blir alldeles varm i kroppen när jag läser alla fina ord som strömmar in om hur nöjda alla var gällande vårt FH-DCE Super Rally®.

Känslan som infann sig på annandag pingst när jag och Road Gliden styrde hemåt var glädje, tacksamhet och inte minst en kommande välbehövligt lugn.

Men nu infinner sig en viss saknad, man var mitt i stormens öga med härlig spänning 24/7 och sedan så tog allt slut och man stod där på campingen och monterade ned stängsel och alla härliga bikers hade rest ifrån Lundegårds Camping. Mmm… när kan H-DCS få äran att anordna ett Super Rally nästa gång..?!

Nja… ett Super Rally får räcka, det är nog bäst.

Hursomhelst som min vän och tillika ex. Prez Pelle Hansson skrev till mig;

”Du tillhör nu en exklusiv skara av H-DCS presidenter som gjort ett FH-DCE Super Rally®.” Björn ”Björsa” Hernblad, Ulf Jensen, Jag och du! ”

Känslan att få vara en del av ovan skara är obeskrivlig.

Harley-Davidson Club Sweden har nu gjort fem Super Rally sedan starten 1975 (46 Super Rallyn totalt har hitintills gjorts) Och jag hoppas verkligen att någon kommande President också ansöker om att få anordna ett FH-DCE Super Rally®.

Nu ska jag INTE luta mig tillbaka för vi har ju H-DCS Internationella Träff att se fram emot. Men tills dess ska jag luta mig tillbaka ”lite” och planera sommarsemesterns tur med Road Gliden. En sak är planerad och det är att besöka min vän Mika tillika Prez i vår finska syster klubb och deras Internationella Träff och förhoppningsvis en hinna med en sväng med Nordic Run gänget.

Med vänlig hälsning
Robban
President
Harley-Davidson Club Sweden

Harley-Davidson Club Sweden

Av medlemmar – för medlemmar sedan 1970!

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.