Presidenten har ordet

President Robert Bodin
Hej bikers!

Nu är vi mitt i säsongen och distrikten erbjuder massor av aktiviteter för dig som medlem. Så ett stort tack till alla distrikt som skapar roliga aktiviteter för dig och mig. Jag vill dock belysa några riks-aktiviteter;

H-DCS Charity Run!
I år är det nionde året som vi genomför vårt Charity Run. I år kör vi för cancerfonden.
Cancerfondens vision är att besegra cancer. Genom att finansiera den främsta forskningen, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor, arbetar de för att färre ska drabbas och fler ska överleva cancer.

Cancerfonden är en fristående, ideell organisation utan statligt stöd. Deras arbete är helt beroende av testamenten och gåvor från privatpersoner och företag.
De är faktiskt en av de största finansiärerna av svensk cancerforskning. Sedan 1951 har de delat ut nära 14 miljarder kronor till de främsta forskningsprojekten i Sverige. Överlevnaden i cancer har mer än fördubblats under samma tid. Tyvärr gäller inte det för alla… men tillsammans kan vi hjälpa genom att delta på vårt Charity Run och köra för en god sak.
Så glöm INTE lördag vecka 26 då kör vi H-DCS Charity Run! Jag hoppas på rekord i år.

Slutligen till årets höjdpunkt;
Harley-Davidson Club Sweden Internationella Träff 2024!
Det är distrikt E som arrangerar H-DCS Internationella Träff i år. Distriktsordförande Cilla och hennes gäng kommer göra allt för att du och jag kommer få en underbar upplevelse på Ronneby Brunn. Så boka upp 8–11 augusti i år. Håll utkik i våra medier för mer information som kommer löpande.
Ha det nu så bra och var rädda om er. Livet är skört och man vet inte vad som väntar bakom hörnet, så lev nu och skjut inte upp saker till morgondagen som du kan genomföra idag.

Kör fint så ses vi i Ronneby!
//Robban Prez

Club Netherlands Rallyt i Doetrincham 1972

Egentliga starten av vår vänskap inom Federation of Harley-Davidson Clubs of europé?

Denna bild fick jag av Paul Parslow från vår systerklubb i Storbritannien (H-D Riders Club – Great Britain)

Denna härliga bild som är tagen under Club Netherlands Rallyt i Doetrincham 1972 kan vara starten av vår europeiska gemenskap.

Representanterna på bilden ,de mesta är sekreterare, (de tidiga Presidentmötena kallades faktiskt för Sekreterarmötet) är från klubbarna som startade samarbetet som sedermera blev Federation of Harley-Davidson Clubs of europé.

Personerna på bilden är Nico Harbring från Club Amsterdam, Willi Venerom från Club Belgium 74, Thierry Donders från Club France, Jan Swarjtes från värdklubben, ”Um? oh me” är sekreteraren Ken Lee från H-D Riders Club – Great Britain samt Don Lucas samt ”vår” Nils Olof Oxenbrand som startade H-DCS.

Vilken historia vi har att värna om och ta föra vidare – Mäktigt!

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.