Young Riders

Young Riders  Den yngre generationen inom H-DCS

Är du mellan 16 & 27 år och kör en Harley-Davidson? Häng på oss då!
Här inom gruppen Young Riders så har vi samma intresse, att umgås och köra hoj. Är du intresserad av att meka, bygga eller varför inte bara köra hoj? Här inspirerar vi varandra med olika slags upplevelser och idéer.


H-DCS startades 1970 då hojkulturen började blomstra, nästan alla körde hoj och H-D var tuffa grabbars val. 


De som körde hoj på 70, 80 och 90-talet är idag fulla av upplevelser som de gärna delar med sig av och som vi lite yngre gärna låter oss inspireras av. Det är intressant att få ta del av deras erfarenheter och berättelser men det är tid att även vi yngre H-D åkare axlar manteln och för vidare det som byggts upp inom H-DCS. 

Därför har vi skapat gruppen Young Riders med målet att tillvara yngre H-D åkares intressen och inte minst hitta roliga forum och event där vi kan träffas, köra hoj och ha kul!

Så kör du en Harley-Davidson, tveka inte att bli medlem idag!  

Inom Young Riders är vårt mål att få in fler unga i H-DCS, vi ska synas och bli en stark grupp som kan föra kulturen i klubben vidare.


Med ett medlemskap i Young Riders får du ta del av alla aktiviteter som arrangeras runt om i landet, träffar, körningar och inte minst att vi skapar egna event. H-DCS egen tidning Entusiasten kommer hem i din brevlåda 4 gånger per år, där har vi på Young Riders ett eget uppslag. 


Young Riders egna uppslag erbjuder reportage om olika medlemmar där de själva får berätta sin historia om varför de föll för hojlivet. Även tips, nyheter och information blir publicerad i samband med varje reportage.


Young Riders besöker mässor och olika slags arrangemang för att synas och locka fler ungdomar till att börja köra H-D och få ta del av kulturen. Vi ska bli fler!


Medlemskapet kostar 350 kronor och då får du allt detta och mycket mer.


Så söker du ett umgänge med samma intresse så önskar vi dig välkommen in i gänget.


Om du har frågor så tveka inte att kontakta distrikstombudet (DO) i ditt distrikt. Vilket distrikt du tillhör framgår av kartan under fliken Distrikt.