Funktionär på Super Rallyt 2020

Arbeta som funktionär under Super Rally 2020, Lundegårds camping, Öland.

Träffen börjar den 27 maj kl. 12.00 och slutar på söndag 31 maj kl. 15.00.

Vi har ett stort arrangemang framför oss och behöver många frivilliga som kan hjälpa till. Det är inom flera områden, men framför allt entrén/exit, campingområdet, Super Rally-butiken och informationen. Övriga områden är sjukvård, backstage och utställningen som ska vara på fredagen.

Vad som gäller:


Vi vill att ni kan arbeta 4 stycken 4-timmarspass under de här 5 dagarna som träffen är.

Faktiskt behöver vi lite folk som kommer redan på tisdag för att vara med och dra igång allting på onsdagen.

Vi säger också att ett nattpass är lika med 2 dagpass. Nattpasset är emellan 00-04 eller 04-08. Däremot, snälla, anmäl er bara till ett nattpass, annars får vi inte ihop tillräckligt många frivilliga under dagtid.

För detta åtagande får ni; fri entré till SR 2020. En speciellt framtagen hoodie (luvtröja) för funktionärer, en matbiljett per pass och vi kommer ha ett speciellt campingområde för funktionärer. Krav är att ni ska vara nyktra under arbetspassen.

1.       Entrén, insläppet, samt utfarten förstås. I entréområdet kommer det bli mycket hojåkare som kommer på onsdag och torsdag tror vi. Det brukar vara ett stort tryck på insläppet de första dagarna. Man kommer att arbeta i grupper, och det kommer vara många fållor att styra upp deltagarna i som anländer. Här är det tacksamt om man varit med förr och om man har lite språkkunskaper.

2.       Campingområdet, det kommer finnas en camping för klubbar med större tält samt det stora området för tälten. Det kommer behövas funktionärer till bägge områdena naturligtvis. Vi kommer inte tillåta att följebilar med utrustning körs in på området, utan det blir omlastning till släpkärror som tar in utrustningen, om det behövs. För övrigt är det funktionen som campingvärd framför allt, ni vet säkert vad det innebär.

3.      Super Rally merchandise, vi kommer ha en shop för försäljning av kläder mm med SR tryck. Alltså inte Medlemsbutikens kläder. Där brukar det också vara ett stort tryck. Här behövs lite olika funktioner förutom att ta betalt. Det ska packas upp och fyllas på, samt packas ner när det är slut.

4.       Information, här kan alla möjliga frågeställningar dyka upp som man ska ta reda på. Förutom tappade saker. Har man språkkunskaper är det ett plus. Bemannat dygnet runt naturligtvis.

5.       Sjukvård, vi kommer ha ett eget sjukvårdsteam. För framför allt första hjälpen och man kommer ha kontakt med räddningstjänst. Sjukvård och information kommer att finnas i samma hus. Även här öppet dygnet runt naturligtvis.

6.      Back stage, att vara med bakom musikscenerna. Information till banden bära instrument mm, se till att inga obehöriga kommer in bakom scenerna.

7.      Utställningen. En dag kommer det vara utställning på eventområdet av H-D. Det behövs inte så många funktionärer hit. Anmäl er till något annat område också.

Att jobba som funktionär på träffen ger dig en oförglömlig upplevelse. Du får möta förväntansfulla hojåkare som kommer till träffen, jobba i ett team med andra härliga frivilliga medlemmar, vara med och påverka hur besökarna upplever träffen och framför allt - KÄNNA ATT DU GÖR NYTTA OCH BEHÖVS för att klubben skall kunna klara av ett så stort arrangemang som Super Rallyt!

Stort tack för att ni vill vara med och hjälpa till.

För mer information: info@superrally.se eller 0733-343838 kvällstid.

Välkommen som funktionär under Super Rally 2020!

Här anmäler du dig som funktionär