Sekreterare

Robert Bodin
Domherrevägen 65, 192 55 Sollentuna
Tel. 0703-98 41 31
E-mail: secretary@hdcs.se

Jag heter Robert Bodin och blev vald som sekreterare under årsmötet som hölls på Internationella träffen i Borgholm 2013. Jag tycker det ska bli enormt roligt och utmanande att få axla rollen som sekreterare!

Lite kort om mig själv;
Jag är född -69 i Vänersborg och efter lumpen -91 i Karlskrona blev jag kvar då jag där träffade min fru Ulrika. 2003 flyttade hela familjen till Sollentuna där vi nu bor.

MC intresset började redan vid 11 års ålder, en Suzuki 125 cc. Efter lite funderande var det ju inte så smart att köra omkring i skogen (bodde på landet) med en gathoj. Då införskaffades en Honda motorcross och snart därefter en vassare Yamaha motorcross. Jag körde inte på tävlingsnivå med jädrar så skoj jag hade i skogen på crossen.

Drömmen om en Harley fanns kvar precis som planscherna med Harleys på pojkrummet hemma hos mor och far, så efter att alla våra barn lämnat småbarnsåren gick den i uppfylles, en Heritage Softail som införskaffades 2007.

Strax därefter blev jag medlem i H-DCS och upptäckte en helt ny värld fylld med härliga människor och inte minst alla event som klubben (medlemmarna) styr upp med bravur.

Alla event, medlemmar och inte minst H-DCS huvuduppgift, att verka för den goda andan mellan alla motorcykelåkare och Harley-åkare i synnerhet, är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Att få kunna bidra som sekretrare i H-DCS styrelse med uppgiften att föra H-DCS mot framtiden, värna historiken och vårda vårt varumärke och vad det står för skall bli väldigt roligt och givande!

Ride safe and have fun!

 

/Robert

Nyheter...

no news in this list.