Bli medlem formulär

 

Problem för er som vill registrera sig som ny medlem. Fungerar ej på vår hemsida. Ring vårt kansli på telefon: 076-835 22 61

 

När du har fyllt i formuläret för ditt eget medlemskap kommer även frågan om du vill registrera en familjemedlem, dvs. sammanboende make/maka/barn UTAN H-D. Läs mer om olika medlemskap i våra stadgar som du hittar överst i menyn till höger.

Vill du enbart registrera en familjemedlem, logga in på ”min sida”  och längst ner på sidan hittar du "lägg till ny familjemedlem”.

Om ni är två i familjen med var sin H-D måste var och en göra en ansökan som medlem.

När du har fyllt i dina uppgifter kan du begära att direkt få E-postfaktura (om du registrerat en E-postadress) eller välja en brevfaktura som skickas hem inom 1-2 veckor. Efter att fakturan är betald skickar vi dig ett välkomstbrev med medlemskort, klubbmärken mm.

Dataskyddsförordningen (GDPR) är till för att skydda enskildas grundläggande rättigheter och friheter, särskilt deras rätt till skydd av personuppgifter. Läs Harley-Davidson Club Sweden´s policy och riktlinjer för behandling av personuppgifter HÄR